SEAT mukaan ALLDATA:n merkkivalikoimaan

18.2.2015 - klo 10:10

ALLDATA Europe on tehnyt sopimuksen autonvalmistaja SEAT:n kanssa alkuperäisten korjausohjeiden jakelusta
Automotive Solutions Nordic Oy:n maahantuoma ALLDATA-ohjelmisto jatkaa kasvuaan. SEAT on kahdeskymmenes automerkki, johon ALLDATA voi nyt tarjota alkuperäiset korjausohjeet. Euroopassa julkaistujen artikkeleiden määrä ALLDATA:n ohjelmassa on kasvanut 13 miljoonasta 20 miljoonaan vain neljässä kuukaudessa.
ALLDATA:n asiakasmäärän kasvu Euroopassa on ollut myös nopeaa. Suomessa ja Virossa ohjelman käyttöoikeuden on hankkinut muutamassa kuukaudessa jo noin 100 käyttäjää.
Kattavat alkuperäiset huoltoihin ja korjauksiin tarvittavat dokumentit ovat saatavana tällä hetkellä automerkkeihin Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Lancia, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Vauxhall ja Volkswagen. Automerkkien määrä kasvaa jatkuvasti. Verkossa oleva tietopankki sisältää vuoden 2000 jälkeen valmistetujen autojen ohjeet. Vanhempien ajoneuvojen sekä juuri julkaistujen automallien ohjeet ovat saatavana asiakkaille ALLDATA:n info centeristä ilman eri veloitusta. ALLDATA pystyy tarjoamaan myös Audin ja Skodan sähköisten huoltokirjojen täyttöpalvelun asiakkailleen.
Lisätietoja:
Automotive Solutions Nordic Oy
Marko Paananen, puh. 050 544 6149
info@asnoy.fi
www.asnoy.fi